Ez mit takar pontosan?
Figyelt kérdés
A mezőgazdasági mérnöki szakot nézem, a SZIE-n. A tantárgyak között szerepel 3 db "hetesi gyakorlat". Ez pontosan mit jelent, mit és hol kell csinálni?#egyetem #továbbtanulás #oktatás #Gödöllő #szak #képzés #SZIE #gyakorlat #tantárgy #mezőgazdasági mérnök
2015. okt. 27. 21:06
1/2 anonim válasza:
Szerintem nekem googlbe beírni kb annyi idő volt, mint neked lett volna...
2/2 anonim válasza:
A hetesi gyakorlat elvileg tanüzemi szakmai gyakorlat, de nem kötődik tantárgyhoz és nincs igazán oktatási jellege.
Ingyenes rabszolga munkaerő az tanüzem számára, amit "gyakorlatnak" álcáznak és ilyenkor igazolt a hiányzás az igazi órákról, amivel éppen csak azt veszti el az ember amiért egyetemre jár. Ez a "duális képzés" nevű másik csalás enyhébb formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!