Mi a vélemény a Pannon Kincstár Tanodáról?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy már többen is foglalkoztak ezzel az iskolával, de most én nagyon kíváncsi lennék a véleményekre. Mit ér a végzettség, mait ad? Akik ott végeztek, hol dolgoznak? Egészségügyi képzéseikre lennék kíváncsi és azok véleménynére, akik ott tanultak.2015. nov. 16. 15:22
11/15 anonim válasza:
"A Pannon Kincstár képzések elvégzését követően a tanulók elégedettségi kérdőívet töltenek ki, amelyből az derül ki, hogy nagyon elégedettek a képzésekkel és a szervezéssel is."
Jaj ezen akkorát nevettem! Minden jó, ha jó a vége, igaz? Az örömmámor pillanataiban ki tenne másképp? Szánalmas, komolyan!
12/15 Lisbeth11 válasza:
Én fogászati asszisztensre jártam tavaly, elégedett voltam. kedvesek voltak és jók voltak a tanárok is. persze volt, aki nem annyira, de a többség jó volt. fogorvosok is tanítottak, eléggé ismerték a napi gyakorlatot. ami engem zavart, az a nagy tömeg szombatonként, sokat kellett sorba állni a büfében stb. De a képzéssel nem volt bajom
13/15 anonim válasza:
Nem ajánlom senkinek! Itt kezdtem egy tanfolyamot, már az elején sem voltunk sokan, de annyira rossz volt az oktatás, hogy a csoport fele rövid időn belül abba is hagyta a képzést. Egy idő után én is besokalltam és átmentem egy másik suliba. Ég és föld a kettő iskola.
15/15 anonim válasza:
2024 évet írunk,de még mindig borzalmasan rosszak a képzéseik illetve a hozzáállásuk.A szerződésbe leírják,hogyha a szerződést alá írtad 3 munkanapon belül ellálhatsz,de köteles vagy bánatpénzt fizetni ami 1 havi tandíj.Befizetsz közel 800.000ft-ot és nem képesek gyakorlati helyszínt biztosítani.Online órákra van pofájuk ennyi pénzt elkérni ahol a tanárok elharadják az anyagot és le merem fogadni,hogy szart se értenek a szakmához.Ha valamilyen oknál fogva nem tudod folytatni a képzést ki kell fizetned az egész tandíjat úgy,hogy nem is folytatod a tanulmányaidat.Lehúzás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!