Véleményeket szeretnék kérni a Pannon Kincstár Tanodáról. Ismeri valaki? Milyen véleménnyel vagytok róla?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 19:27
1/6 anonim válasza:
Akárcsak a munkaadók, rossz véleménnyel vagyok róla.
2/6 anonim válasza:
Én egy olyan képzésre jártam, ami három szakirányt ölelt fel egyszerre, és a szokásos 2 év helyett 1 évig tartott csak. Az érdemi oktatás a vizsgatantárgyakból csak a második félév után kezdődött, és most 2 hónappal a tanfolyam vége után itt állok új szakképesítés nélkül, várva a legközelebbi pótvizsga időpontra tetemes összegért. De én voltam naiv, hogy azt hittem egy év alatt piacképes tudást lehet szerezni három szakon is, ami valójában csak pár hónap volt, mert azt megelőzően csupa értelmetlen tantárggyal szúrták el az időnk, amikből végül nem lett számonkérés egy-két kivétellel.
4/6 anonim válasza:
Úgy tudom azoknak ingyenes, akiknek még nincs OKJ-s képzettségük és 21 évnél nem idősebbek, bár a korhatár nem biztos hogy nem lehet magasabb.
6/6 anonim válasza:
Nagyon rossz. Én bedőltem. Ti ne tegyétek. Bármi mást választasz, csak ezt ne. Se tudást, se semmit nem kapsz, jó esetben, ha vhogy levizsgázol, kapsz egy papírt. Hogy az mennyit ér?!? Szakmai körökben a sulinak irtó rossz híre van. Nem véletlen! Külföldön? Reméljük elismerik, mert ugye szeretik zanzítani az óra számokat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!