Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pannon Kincstár Tanodáról...

Pannon Kincstár Tanodáról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Jelentkezni szeretnék csecsemő és gyermekápoló tanfolyamra a Pannon Kincstár Tanodába. Aki tanult ott, mik a tapasztalatok?
2013. máj. 22. 10:18
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Szép szakma :)

A pkt-nál pedig jó dolgod lesz, sok hallgatót ismerek és igen jó hírneve is van már a szakmában a sulinak, a Heim Pálban gyakorlatoznak :)! nézd meg, most láttam, olcsóbb a képzés 90 ezer Ft-tal!

Jó tanulást, üdv:

MonyóSzia!

Szép szakma, majd meglátod, hiányszakma is! és ne felejtsd, ez egy elhivatott szakma, nem mindenki képes rá.

Külföldön meg marha jól lehet vele keresni.

A pkt-nál pedig jó dolgod lesz, sok hallgatót ismerek és igen jó hírneve is van már a szakmában a sulinak! nézd meg, most láttam, olcsóbb a képzés 90 ezer Ft-tal!

Jó tanulást, üdv:

Monyó

2013. aug. 8. 23:33
 2/6 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a választ. Már nagyon várom hogy elkezdődjön aug 31.-én lesz a beiratkozás. Igen én is láttam hogy olcsóbb és ennek örülök nagyon! Mindig is egészségügyben akartam dolgozni csak túl nehéznek találtam az iskolát de mostanra sikerült rájönnöm hogy inkább egy nehezebb iskola mint egy olyan munkaéletem végéig amit utálok. heim Pál az kemény hely :D remélem bírni fogom. szívesen dolgoznék az OITI-ben az egy nagyon jó kórház.
2013. aug. 9. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen már, hogy az ügyintézőjük itt reklámozza az iskolát?

Akkor írja azt, hogy ez és ez vagyok, belső forrásból ismerem az iskolát, ne azt, hogy sok hallgatót ismerek onnan.....ejnye Monyó!

2015. jan. 4. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs jó neve a sulinak, alig fogadtak a kórházakban gyakorlatra. Nem is csodálom, mivel 0 gyakorlattal megyünk oda, hiszen órákon a demonstrációs terem használta luxus.
2015. márc. 25. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Komolyan ?
2016. máj. 10. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenhol ezt a Monyót látom, aki gondolom annak idején a Pannonnál dolgozott becsületesen, és védi őket, mint mundér a becsületét. Update - lem az infókat. Hol vagy 2023 Monyó? Mert a Pannon nál biztos nem. Ami viszont igaz, h az iskola nem ér semmit, se az elméleti, se a gyakorlati oktatása. Ellenben rengeteg pénztől, időtől, idegtől szabadít meg. Menekülj!!!!!!!
2023. márc. 19. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!