Mai világban megéri mérnök informatikusnak tanulni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 20:34
1/8 anonim válasza:
Ahh, szamitogepeket, mikrokontrollereket ma mar sehol nem hasznalunk.
2/8 A kérdező kommentje:
tényleg?
2015. nov. 9. 20:53
3/8 anonim válasza:
annyi mérnökinfós kérdés van mostanában. :D amúgy igen. persze, hogy megéri.
4/8 anonim válasza:
Nagyon megéri, de csak akkor, ha valóban neked való és kitartó is vagy. A képzés durván nehéz, de ha elvégzed és értesz hozzá, rohadt sokat fogsz keresni.
5/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy végzed. Ha BME akkor tuti életed lesz. Persze ha kibírod.. :)
Amúgy pedig elég szivatós, bejutni könnyű, bent maradni a kihívás.
6/8 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz. pl. egy Dunaújvárosi Főiskola mérnökinformatikus diplomával kinevetnek sajnos. Érdemes jó képzést választani.
7/8 A kérdező kommentje:
Óbudai jónak számít?
2015. nov. 9. 22:17
8/8 Szőrös István válasza:
Nem rossz az óbudai sem. BME-n van a legjobb képzés kétség nélkül, de ide csak akkor menj ha valóban érdekel a szakma és elhivatott vagy felé. Ha csak pénz keresés céljából választanád a pályát akkor lehet az első 3 félév után azt mondod, hogy ez nem neked való. Természetesen pénzkeresés céljából sem lehetetlen csak szerintem én pl belebolondulnék ha mindezt úgy kellene megtanulnom, hogy egy fikarcnyit se érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!