Mérnökinfo vagy Programtervező informatikusnak menjek?
Sziasztok,szeretném tőletek megkérdezni hogy melyik képzést válasszam a kettő közül,mindkettő érdekel és a matematika sem gáz,viszont azt szeretném választani,amelyik keresettebb és jól is keresek vele.
Előre is köszönöm.
Én a progtervet ajánlanám, mert szélesebb körű programozási alapot ad neked, ami valljuk be egy informatikusnál nem jön rosszul! :) Bár teljesen mind1 melyikre mész, mert Msc-n bárhová tudsz menni mind2vel. :) Egyébként ismerősöm mérnökinfós msc-vel (de előtte progterv bsc-t végzett!!!) most körülbelül 250-300 ezer között keres junior programozóként! :)
Teljesen mind1 melyik, csak hajrá! :)
ui: baromi sok matekod lesz mindkettőnél, kösd fel a gatyót ;)
Én proginfes vagyok, ELTE-n, és hát nem erre számítottam, de alapjáraton nem bántam meg. Szerettem a matekot, ha figyelmes voltam, ment is, 4-es voltam. Szerettem programozni is.
Sok-sok matek. Első 2 félévben rengeteg. Utána, azért csökken, vagy legalábbis egyre inkább kapcsolódik az infohoz. Nem rossz képzés, csak elég elméleti. És valószínűleg hamar rájössz, hogy ahhoz, hogy fejlődj, vagy átmenj egy gépes zh-n, otthon is kell tanulni, sőt szakmai munkákat is minél előbb célszerű választani.
Ide kb 320 pont kell, mérnökinfóra kb. 370, ha jól tudom.
Bár, én még csak gólya vagyok, de ha van kérdésed, kérdezz. Melyik egyetemeken gondolkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!