Tanulasi lehetosegeket tudnatok ajanlani? Nagyon keremszepen segitsenek, mert igy kevesebb gondom lenne.
Sziasztok!
A gyermekemrol lenne szo.
Az a baj hogy nem szereti a matematika tanarjat se az Angol tanarjat es matekbol meg Angolbol lement a jegye, fogalmazzunk igy. Nemtudom miert nem szereti , de nem ez a lenyeg igazabol,
az a lenyeg hogy lement a jegye (nem csak a tanar miatt,hanem tenyleg egyre nehezebbek a feladatok) termeszetesen.
Es gondolom megkerdezem hogy tudnatok-e pl.angol programokat ajanlani, amik nagyon jok es egyszeruen megerthetoek (nem csak ugy hogy feladja a feladatot) hanem magyarazat is jarul hozza...
matekbol is kene hogy pl. matek programokat ajanlani ami (nem csak ugy feladja a kerdest) hanem a magyarazat is jarul hozza...
AMI INGYENES
Szoval ez itt a bokkeno: nem tudom kifizetni a gyermekemnek a magantanart , nem tudok fizetni hogy internetes programokat adjon ki ...
Szoval INGYENES PROGRAMOKAT SZERETNEK TUDNI...
Szerintem nem erdekes hogy (ki) hanyadikos de azert leirom : a fiamrol lenne szo, szeret tanulni csak azt nem szereti mikor nem ert valamit . Ez fordult elo... es meg gyakorolni is szeretne hogy jobban menjen neki a tantargy(ak) , CSAK HOGY HOGY... EZ ITT A KERDES
Szeretnek valaszokat
Puszi: Orsi
A duolingo jó program.
Annyit azért hozzátennék, hogy a változást nem csak az anyukának, de elsősorban neki is akarnia kell! Nem a tanárok miatt romlik egy gyerek jegye, hanem mert kezd nem foglalkozni a dolgokkal, ha túl sok időt igényelnek. Matek programot nem ismerek. De ha a gyerek szerint a tanár az oka, akkor miért nem kerestek olyan tanárt, akit kedvel és órán kívül segíti a tanulásban?
Nagyon szepen koszonom nektek a valaszokat ! :)
Amugy a gyermekem nekem szokott panaszkodni,hogy -en ezt nem ertem, azt nem ertem -- ez egy pelda volt-- es gondoltam felteszem a kerdest , mert nem nagyon tudok foglalkozni vele es azert nem megy a tanarhoz mert fel, sokszor tollem kerdezi meg az anyagot cask en mindig 18:00-kor erek haza faradtan es nagyon nehez foglalkozni a gyerekkel,folleg hogy nem erti ...
KOSZONOM MEGEGYSZER A VALASZOKAT , MAJD MEGNEZEM A PROGRAMOKAT!
PUSZI MINDENKINEK , KI SEGITETT :)
Koszonom szepen a segitseged/segitsegeteket <3 :)
De nem banom ha meg irtok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!