Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nemzetközi gazdálkodás BME-GTK...

Esztiluca kérdése:

Nemzetközi gazdálkodás BME-GTK vagy BCE-GTK? CORVINUSosok is írjanak már kéremszépen!

Figyelt kérdés
jólenne egy kis segítség a döntésben.és az mégjobblenne hogyha a legjobban illetékes bme gtk illetve bce gtk hallgatók írnák le a saját tapasztalataikat.Köszönök minden választ,kommentet!
2010. aug. 2. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
műszakiból bme, gazdaságból bce.
2010. aug. 3. 08:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ide fogok jelentkezni jövőre, első helyen természetesen a BCE, másodikon a BME. Természetesen a Corvinus sokkal jobb lenne, mivel alapból Közgazdaságtudományi Egyetem. Amúgy sokaktól hallottam, hogy még a BGF-en is jobb a gazdasági képzés, mint a BME-n. Én egyértelműen a Corvinusra akarok bekerülni:), de ki tudja, hogy milyen ponthatárok lesznek, bár én arra spekulálok, hogy csökkeni fognak, mivel kevesebb pontot fog érni nyelvvizsga, okj stb. és még ha lesznek akik megpróbálják az emelt szintet, alig fog valakinek 90% felett sikerülni, bár kitudja. Örülnék, ha esetleg 460 alá esne le a ponthatár:). Majd meglátjuk.

Bocsi, de véleményt még nem tudok alkotni a két egyetemről, fórumok alapján hallottam, hogy a BGF jobb, a BME-nél. Bár a ponthatár a BME-n mindig magasabb, mint a BGF-en.

2010. aug. 3. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!