Mik a feltételei annak, hogy egyik iskolából másik iskolába átvegyenek?
Először is köszönöm a válaszod!
Nos, igen, ismerem mar nagyjából mind a 23 osztálytársamat, tudom milyenek.
Tudom, hogy értelmes embereket vesznek fel nyelvre, de kizárt, hogy végigcsináljam 4 évig, de nem is akarom annyira. Az iskola hírneve, ahova felvettek közepesen jó. Mindenki mondja, hogy nagyon nehéz, rengeteget kell tanulni, szinte alig mondta valaki, hogy jó iskola.
A másik iskolára (egészségügyi) mindenki azt mondta, hogy jó suli, meg vannak vele elégedve.
Jól meggondoltam és lehet meglepő, de egy ismerősöm/barátnőm/barátom se tanul ott, szóval nem azért szeretnék menni, csak szimplán érdekel az egészségügy.
Mellesleg nem szeretnék főiskolára/egyetemre menni, nem tudom elképzelni az életemet úgy, hogy 18 éves múltam és még tanulok..Így meg nem sok értelme van a giminek, mert csak érettségit kapok, ott meg kapnék szakmát, amivel el tudnék helyezkedni.
Ismerek pár olyan diákot, akik abba a gimibe jártak, ahova felvettek, csak már leballagtak és nem csinálnak semmit, otthon ülnek, mert nem tudnak sehol elhelyezkedni, továbbtanulni meg nem akarnak.
Szóval én már teljesen átgondoltam és döntöttem. :)
A másik suliba is felvételiztél mikor volt a felvételi?
Vagy most nézted ki magadnak?
Nem, nem debreceni sulikról van szó.
Nem felvételiztem oda, pedig majdnem megjelöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!