Mik a feltételei annak, hogy egyik iskolából másik iskolába átvegyenek?
Figyelt kérdés
Gondolom van az igazgatóval egy elbeszélés..azon mit célszerű észben tartani/elmondani?2015. aug. 20. 20:43
1/25 A kérdező kommentje:
ja és gimnáziumból szakközépbe
2015. aug. 20. 20:46
2/25 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Elmondod, hogy miért szeretnél ott tanulni, és beszámolsz a jegyeidről.
3/25 A kérdező kommentje:
Csak ennyi? Mást nem kérdezhet?
2015. aug. 20. 20:49
4/25 anonim válasza:
Én amikor átmentem egyik iskolából egy másikba,akkor az igazgatóval beszéltünk,ő mondta,hogy először is egy kérvényt kell benyújtani,utána arra kaptam egy válasz levelet,amibe le volt írva,hogy milyen tantárgyakból kell különbözeti vizsgát tennem.
5/25 A kérdező kommentje:
Minden iskolában van különbözeti vizsga átiratkozásnál?
Te mikor iratkoztál át? félév előtt, félévkor vagy félév után?
2015. aug. 20. 21:32
6/25 anonim válasza:
Hát szakközépben tanulnak szakmai tárgyakat, és akkor olyanokból gondolom van vizsga, amilyen tantárgyad neked nem volt.
7/25 A kérdező kommentje:
De ha nekem nem volt eddig olyan tantárgyam, akkor abból hogy tudok vizsgázni? :o
2015. aug. 20. 21:47
8/25 anonim válasza:
Lehet, hogy megmondják a könyveket, hogy miből készülj, és lehet hogy van konzultáció is 2-3 alkalom, amikor lehet kérdezni.
9/25 A kérdező kommentje:
Jézusom..köszönöm szépen
2015. aug. 20. 22:44
10/25 anonim válasza:
*De lehet, h igény szerint, én ezt nemtom, tapogatózok csak; de hát ha nagyon szeretnéd, akkor úgy menj neki, hogy sikerülni fog, mert miért ne sikerülne, neked arra van szükséged, eltökélted, elhatároztad magad, hogy márpedig átmész, mert semmi nem állíthat meg a céljaid elérésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!