Mik a feltételei annak, hogy egyik iskolából másik iskolába átvegyenek?
Figyelt kérdés
Gondolom van az igazgatóval egy elbeszélés..azon mit célszerű észben tartani/elmondani?2015. aug. 20. 20:43
11/25 A kérdező kommentje:
Igen, ez lenne a helyes hozzáállás, csak én nagyon pesszimista vagyok, szóval nem mindig sikerül jól hozzáállnom a dolgokhoz. De megpróbálom :) köszi
2015. aug. 20. 22:47
12/25 anonim válasza:
;)
Csak az a baj, most jutott eszembe,hogy lehet, h át se vesznek, szerintem akkor hamar meg kéne érdeklődni, meg lehet az is, hogy csak 9.-től újra
13/25 A kérdező kommentje:
Azzal nem lenne probléma, mert szeptembertől lennek 9.-es, vagy akkor sem folytathatnám onnan?
2015. aug. 20. 23:12
14/25 anonim válasza:
Ja, de szerintem akkor igen. Aszittem már 1 vagy 2 évfolyamot gimnáziumban megcsináltál!!:) És mivel még el sem kezdődött az iskola, így még sokkal simábban át tudnának venni téged, mert ugye nem lennél a többiektől lemaradva, mert ők is idén kezdik, akkor jó!!:) Márt tökre megijedtem, hogy 1 v 2 év után akarsz átjelentkezni:D Akkor ezek szerint ilyen lehetett, mert hallottam már egy ilyen sztorit, keringett, hogy valaki egy héttel az iskola kezdete előtt tudta meg, hogy fölvették oda, ahova menni akart:D
16/25 A kérdező kommentje:
Oo nem, még csak most kezdeném a gimit, de semmi kedvem hozza, mert nem valami jó osztályunk lesz, ráadásul nyelvi szakra vettek fel(minden nap nyelv) és azt meg utálom, meg nem is fogom bírni, tudom előre:) Így gondoltam átmennék másik suliba.. de nem tudom mi lesz belőle, mert hát a szüleim az Istennek sem akarnak elengedni sajnos, de remélem megfűzöm őket! Esetleg nem tudnál valami ötletet, hogy elengedjenek?:DD Már mindenen gondolkoztam, de semmi nem tűnik jó ötletnek
2015. aug. 20. 23:24
17/25 anonim válasza:
Hát,ha hallani se akarna róla, akkor az úgy elég nehéz helyzet. Talán próbáld meg azt, hogy ez a te életed, és már máshogy képzelnéd el, v nem tudnád úgy, ahogy ők szeretnék, meg h az osztály se tetszik neked; meg nem tartod magad annyira odavalónak, máshova húz a szíved, ahol jobban tudnál szárnyalni, meg kiteljesedni, meg a képességeid szerint -külön kiemelve- kiteljesedni; meg h másra vágysz, értsék meg, fogadják el, mert ez a te utad, és azt szeretnéd járni; hát nemtom:$ Rágjad a fülüket, ha barátságosak; ha meg csak kiabálnak, lehet jobb rájuk hagyni, mert akkor meg kár az energiáért. De ha a szüleidnek fontos a te életed, akkor hagyjanak dönteni, saját buksid után menni, tán jó érv
18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a segítséget!:) Megpróbálom holnap rábeszélni őket.
2015. aug. 20. 23:45
20/25 A kérdező kommentje:
Egyébként hova valósi vagy?
2015. aug. 21. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!