BCE/BME/BGF-Közgáz/GTK, melyik egyetem, milyen szak?
Az lenne a kérdésem hogy ezek közül az egyetemek közül melyiket lenne érdemes választani, és ha ilyen irányban gondolkodok akkor melyik szakot? Amiket néztem: Alkalmazott közgazdaságtan,Gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés,gazd.men.,nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel.
Ha valakinek van a fenti egyetemekkel, szakokkal konkrét tapasztalata(színvolnal,közösség,oktatás stb.), azt szivesen meghallgatnám.
Elég röhejes, hogy anélkül állítasz ilyeneket, hogy oda jártál volna vagy valaha egyetlen egy vizsgát megírtál volna.
Ahogy írtam, nem a szívatásra mennek, hanem arra, hogy megtanuljuk az anyagot. Nem véletlenül vannak külső és belső minimumok.
Igen, egy multinál mindegy, hogy hol szerzed a diplomádat, mert úgyis átképeznek (hr-esből könyvvizsgáló...). Azonban így is rengeteg nagyvállalat, multi van, akik kifejezetten pszf-es hallgatókat keresnek, ami nem véletlen.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, nekem amúgy a Corvinus szimpatikusabb az eddig olvasottak/hallottak alapján.
(Ment mindenkinek a zöld kéz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!