Mit gondoltok? Anglisztika-Történelem szak?
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis olvastam erről hideget-meleget. Habár még van egy pici időm, de nagyon elhatározott vagyok az anglisztika-történelem továbbtanulás terén.
Melyik iskolát ajánlanátok? Ez a párosítás jó?
MINDEN VÉLEMÉNYT FOGADOK :*
Osztatlan tanárképzésen minden megoldható, amilyen párosítást meghirdetnek, az létezik, 50-50%-ban tanulod mind két szakodat, pont az a lényege, hogy nincs fő szak és minor. Angol-történelem párosítás elég népszerű és az angol-magyar is annak mondható, tehát sok sikert!:)
Viszont arra figyelj, hogy, az angol a bölcsészettudományi karon (magyar és töri is) van, viszont a földrajz a természettudományin, tehát, ha angol-földrajzot választanád, nehéz lenne az órarendet összeállítanod, mert ingázni kellene a két kar között, lehet 8:00-9:30ig a BTK-n lennél, 9:45-re pedig a TTK-n kellene lenned, ami elég nehezen megoldható.
Én az angol-történelmet ajánlom, szerintem az legjobb porosítás a három közül, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!