Hallgatóbarát egyetem, főiskola Budapesten? Azt és úgy kérik számon, amit le is adnak? Egyetem-szak?
Figyelt kérdés
Kérem írjatok!2015. aug. 9. 14:55
1/5 A kérdező kommentje:
Tehát a vizsgák nem szívatásból állnak, hanem teljesíthetőek.
2015. aug. 9. 14:57
2/5 anonim válasza:
Olyan ami látszólag hallgatóbarát, de nem tanulsz semmit és nem is jó semmire, olyan rengeteg van, jellemzően nevesincs főiskolák, én sem nevezem meg őket.
Ahol viszont ténylegesen tanulsz is valami nemzetközileg elfogadott hasznos dolgot, megfelelő színvonalon, de nem az "Eszelős szívatás" című film 23. része azok a következők:
ELTE TTK: biológia, kémia, fizika, matematika, földrajz
SZIE MKK: agrármérnök, környezetmérnök, természetvédelmi mérnök, vadgazda mérnök, környezetgazdálkodási agrármérnök, növénytermesztő mérnök, állattenyésztő mérnök
SZIE ÁOTK: állatorvos-doktor, biológia
Szeged, Debrecen, Pécs természettudományi karai.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én a SZIE_GTK-t néztem :)
2015. aug. 10. 18:34
4/5 A kérdező kommentje:
Corvinusra vettek fel, de arról már lebeszéltek és a BGF-ről is. Nekem is a SZIE szimpatikus
2015. aug. 10. 18:37
5/5 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, h minden szakon korrektül adják le az anyagot és korrektül követelnek, nem az UV díjra mennek rá és nem arra, hogy mindenképp buktassanak. Én munka mellett, levelezőn fogok tanulni és nekem kiemelten fontos, hogyha megtanulom, amit leadnak, elsőre át is menjek és ne olyan példákkal találkozzak, amit amúgy az életben nem vettünk.
2015. aug. 10. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!