Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti hogy éreznétek magatokat...

Ti hogy éreznétek magatokat ha kétszer évet ismételtetek volna?

Figyelt kérdés

2015. aug. 11. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztosan szarul, de elgondolkodnék, hogy miért kellett évet ismételnem. Volt egy exem annak idején, mást sem csinált, mint a szobájában ült, wowozott, meg az ereit vagdalta. Nem volt képes elfogadni semmiféle segítséget, sem megérteni, hogy miért kellene tanulnia. Aztán otthagyott a p icsába. Én azóta lediplomáztam, ő még mindig gimnazista, ha azóta el nem ment mosogatni valahova.
2015. aug. 11. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel általánosságban maximalista vagyok, biztos nem egy pozitív élmény lenne. De ahogy az első válaszoló is mondta, elgondolkoznék, miért történt ez, min kell javítani és gőzerővel ezen lennék.
2015. aug. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!