Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez hogy esne? Mit éreznétek?
A páromnál van egy olyan dolgom, ami fontos lenne nekem. Ő errefelé jár kocsival, egy kisebb kitérővel el tudná hozni nekem, de nem igazán akarja mert az neki plusz húsz perc.
Nekem sok időm van az igaz, de kerékpárral tudnék elmenni érte, kb negyven perc oda és vissza.
Tudom hogy fáradt és kényelmetlen szitu neki, nekem viszont kicsit rosszul esik, hogy nem ajánlja fel.
Na most akkor megkérted és elutasította, és ez esett rosszul, vagy már eleve az bánt, hogy nem jutott eszébe magától felajánlani? Utóbbi szerintem kissé túlzás.
Ha előbbi, akkor lehet kicsit rosszul esne, de nem érezném akkora tragédiának, hogy kérdést írjak ki róla, azt is tudom, milyen érzés, mikor az ember testileg-lelkileg teljesen kimerült és ilyenkor még húsz perc is sok, ha annyival később érsz haza és pihensz le, szóval ilyen helyzetben pláne nem sértődnék meg rajta.
Az ember szóból ért, mivel gondolatot olvasni egyelőre még egyikünk se tud. Ha nem nyitod ki a szádat és meg se kéred, akkor honnan tudhatná a párod, hogy mit szeretnél tőle? Tudod, néma gyereknek anyja se...
Ha nem kértem meg, hogy hozza el nekem azt a valamit, nem sértődnék meg, amiért magától nem jut eszébe felajánlani, hogy elugrik vele hozzám. Ha megkérem, és azt mondja, ne haragudjak, de most nagyon fáradt, szeretne minél előbb hazaérni és ezért inkább menjek át érte én bringával, akkor is teljes mértékben megérteném és nem venném a szívemre. Főleg, ha egész nap ráérek. Szép az idő, miért is ne bicajozzak egy kicsit? 40 perc az semmi, annyit enélkül is lesétálok vagy letekerek egy nap. :)
Én nem sértődnék meg ezen, pláne, hogy ez nekem nem is igazi probléma, feleslegesen pedig nem fogok generálni egyet. Ha annyira fontos az a cucc, ami a párodnál van és amúgy is ráérsz, szerintem ne azt várd, hogy a sült galamb majd házhoz jön. Menj el érte és hozd el.
Ha ennyire lusta vagy átbiciklizni, akkor kérd meg. Nem vagyunk gondolatolvasók.
Neki mennyire van sok ideje? Gondolom nem annyira ha fáradt... Szerintem 40perc biciklizés nem olyan megterhelő. Persze ne délben, a legnagyobb melegben indulj el.
Olyan vagy mint a párom. Sokat dolgozok, most is ebben a gatyarohasztó melegben. Tegnap épp cipekedni kellett, miután ezzel a részével végeztünk gyorsan hazaszaladtunk zuhanyozni (8 óra munka után) hogy a másik 11et ne büdösen, koszosan nyomjuk végig. A párom felajánlotta hogy hoz a munkahelyemre ebédet, de mondtam hogy köszi, megyek haza zuhanyozni, inkább hozzánk hozzon (meló kocsival fél óra, hozzánk csak 3 perc).
Kilépett a légkondis lakásból és kezdődött a panaszkodás hogy ezt nem bírja, így nem jön át, nagyon meleg van, stb.
Olyan mint te, nehéz kimozdítani a komfortzónából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!