csoportomból egy kivétellel az összes srácra rá merném bízni bármelyik családtagomat. A lányok közül ez a szám kettő és ebből az egyik pszichiáter...
Azért meg ne akarj már megajánlott jegyet, mert szó szerint visszaböfögöd, ami a tankönyvbe le van írva. Az agyatlanul magoltatós, abszolút nem gyakorlatorientált oktatásunk így is túlságosan a nőknek kedvez. Aztán csodálkozik a beteg, hogy nincs rendesen ellátva... persze, mert az egókirálynők egyrészt nem tudják előhívni és alkalmazni a beseggelt tudást, továbbá alapból nem érdekli őket a beteg.
2015. aug. 11. 18:48
12/27 anonim válasza:
Hagyjuk. Már régebben is rájöttem, hogy veled nem lehet vitatkozni (és nem, nem azért, mert vitathatatlanok az érveid). Nem is értem, miért álltam le veled újra.
2015. aug. 11. 21:03
13/27 anonim válasza:
Dühös Malacka? :-D
2015. aug. 11. 21:48
14/27 anonim válasza:
Megjegyzem attól, hogy te többé kevésbé normális és empatikus vagy, attól még a tendenciák adottak. Kivéve persze, ha Szeged valami külön kis varázslatos szeglete a világnak ahol minden csupa rózsaszín és cukormáz meg szercsi-lávcsi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!