Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mentőszakorvos- oxyológus...

Mentőszakorvos- oxyológus szakorvos képzés nehezebb egy nőnek?

Figyelt kérdés
Vannak, akik szerint igen, de miért gondolják így?

#szakorvoskepzes #mentőszakorvos- oxyológus szakorvos
2015. aug. 10. 21:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

csoportomból egy kivétellel az összes srácra rá merném bízni bármelyik családtagomat. A lányok közül ez a szám kettő és ebből az egyik pszichiáter...

Azért meg ne akarj már megajánlott jegyet, mert szó szerint visszaböfögöd, ami a tankönyvbe le van írva. Az agyatlanul magoltatós, abszolút nem gyakorlatorientált oktatásunk így is túlságosan a nőknek kedvez. Aztán csodálkozik a beteg, hogy nincs rendesen ellátva... persze, mert az egókirálynők egyrészt nem tudják előhívni és alkalmazni a beseggelt tudást, továbbá alapból nem érdekli őket a beteg.

2015. aug. 11. 18:48
 12/27 anonim ***** válasza:
Hagyjuk. Már régebben is rájöttem, hogy veled nem lehet vitatkozni (és nem, nem azért, mert vitathatatlanok az érveid). Nem is értem, miért álltam le veled újra.
2015. aug. 11. 21:03
 13/27 anonim ***** válasza:
Dühös Malacka? :-D
2015. aug. 11. 21:48
 14/27 anonim ***** válasza:
Megjegyzem attól, hogy te többé kevésbé normális és empatikus vagy, attól még a tendenciák adottak. Kivéve persze, ha Szeged valami külön kis varázslatos szeglete a világnak ahol minden csupa rózsaszín és cukormáz meg szercsi-lávcsi...
2015. aug. 11. 21:53
 15/27 anonim ***** válasza:

Tudod ki a Malacka;)

[link] Röff-röff:D

2015. aug. 11. 21:54
 16/27 anonim ***** válasza:
Én nem mondom, hogy Szeged egy csodálatos, unikornispukitól illatozó szigetecske, de talán Pécs sem annyira sötét és borzalmas, ahogy te lefested:D
2015. aug. 11. 21:55
 17/27 anonim ***** válasza:

"többé kevésbé"

A lelkembe gázolsz :(

2015. aug. 11. 21:55
 18/27 anonim ***** válasza:
Ő még egyetlen részben sem rókázta telibe magát. :-P Amúgy meg cuki, pici fitos orra van.
2015. aug. 11. 21:56
 19/27 anonim ***** válasza:
:DD Aljas vagy:D
2015. aug. 11. 21:58
 20/27 anonim ***** válasza:

"A lelkembe gázolsz :("

Nem tudsz biciklizni és nem szereted a sört. :-P

Apropó Pécs egy cigányputri, melyre rávetül a Mecsek sötét árnyéka. Mint Mordor, a végzet hegye, meg az orkok.

2015. aug. 11. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!