Gépészmérnöki és a a fizika?
Üdvözlet.
Elsősorban szeretném kikérni azok tanácsait és tapasztalatait akik a mérnöki pályát választották.
Természetesen tisztában vagyok azzal h a fizika egy műszaki pályán nélkülözhetetlen, de azt szeretném tudni h mennyire kell? Matekból faktos vagyok, infóból előrehozottaztam, a fizika viszont nem áll túl közel hozzám. Szóval segítség kéne tőletek. Mert engem érdekel ez a pálya, de attól tartok így nem lesz belőle semmi. Milyen szintű fizika tudás lenne a minimum? Persze az emelt érettségi szintű lenne a legjobb, de nekem a középhez is sokat kell tanulnom.
Tanácsokat és ötleteket várok.
Köszönöm szépen!
Ez nagyban függ attól, hogy hova mész tovább tanulni.
Én most gépészmérnöknek tanulok a Bánkiban. A véleményem az, hogy ha szorgalmas vagy, nem lesz probléma. Én gimnáziumból jöttem és a fizika oktatás ott elég nehézkesen ment (3 tanárunk is volt, abból kb 1 foglalkozott velünk értelmesen). Ezzel a háttérrel érkeztem ide, és azt kell mondjam, nem a fizika a legnagyobb "gondom".
Szerintem ne aggódj emiatt.
Köszönöm a válaszokat. És természetesen még várom őket :)
Szóval azt mondjátok szorgalommal még lehet korrigálni?
Mert tényleg félek h fizikatudás nélkül kár nekifutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!