A gépészmérnöki szak kitanulható úgy, hogy előtte sima gimnáziumba jártam (nem voltam se matekszakos se fizika szakos? ) Reál tantárgyból jó vagyok.
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 20:47
1/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm gepeszre jár a bmen matekbol 5-ös de a szakrajz egyes és sajna kibukik
2/5 anonim válasza:
Ki, csak "picit" nehezebb lesz, mint aki járt matek, fizika faktra gimiben vagy szakközepes volt és tanult ott emelt matekot meg fizikát meg szakmai tárgyakat(géprajz, ábr. geometria, gépelemek, mechanika...)
3/5 anonim válasza:
"picit" :D
Ez jó...:)
Nálunk több mint a fele már kibukott, akiknek nincs meg a kellő matematikai háttérismerete....és nem is feltétlenül a matekon hasaltak el, hanem inkább a mechanika, fizika, elektro, áramlástan tárgyak valamelyikén....és a legtöbbnél még a sima középsulis matek sem megy, így hogy akar valaki mérnöki pályán végezni..
4/5 anonim válasza:
Hát azért mondtam, hogy egy "picit" :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem azért megy a középsulis matek.Egyébként a SZTE-re mennék.
2013. nov. 2. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!