Szerintetek elég lehet 403 pont PTE-ÁOK-ra idén? (2015) Van remény? Van itt valaki, akinek hasonló eredménye van? Ti mit gondoltok?
Hát nagyon remélem, hogy valóban nem fognak túl sokat változni a ponthatárok a tavalyihoz képest...Én csak Pécset jelöltem...
Vannak rémálmaim nekem is, félek kissé az estétől. De azért várom már, hogy túlessünk rajta.
igen, az SMS nem mindenkinek pontban 8-kor jön, sőt inkább később, 9-10-11 táján este. Legalábbis nekem úgy volt mikor már próbálkoztam...
Amúgy szerintem felesleges is az SMS, ha azt a pontot elérjük, ami a ponthatár, vagy annál több pontunk van, FELVÉTELT NYERTÜNK ÉS JOGUNK VAN BEIRATKOZNI! Ez szerintem körítés, hogy nem hivatalos értesítés (SMS-BEN) és majd a hivatalosat úgyis megküldik az egyetemek, de az már nem változtat a lényegen...
Gratulálok mindenkinek én is! :)
Hála Istennek nekem is meglett PTE-ÁOK. Nagy kő esett le a szívemről :D
Kedves Kerdezo! Mik a tapasztalataid a PTE-vel? Szeretsz ott lenni? Milyen az oktatas? Megkerdezhetem, hogy a masik 2 egyetemet (DE, SZTE) mert nem jelolted be tavaly?
Koszi! :)
Kedves válaszoló!
Elnézést a késői reakcióért, azért még leírom, hátha aktuális még a kérdésed, vagy esetleg mást érdekel. :)
Őszintén szólva azért esett Pécsre a választásom, mert egyrészt távolság szempontjából is még viszonylag optimális, illetve a ponthatár itt volt a legalacsonyabb (mivel tisztában voltam vele, hogy az előző években hogyan alakultak a határok, illetve én milyen pontszámmal szállok versenybe, kicsit hátrányos helyzetből indulva), ami egyáltalán nem az oktatás színvonalát minősíti, nyilván a fővárosi egyetem keresettebb, de nem gondolom azt, hogy az oktatás minősége alacsonyabb lenne bármely "vidéki" egyetemen, legyen az Pécs, Szeged vagy Debrecen, nincs ok ezt kétségbe vonni...Pl.a sejtbiológia oktatás - a hallottak és tapasztalatok alapján - szerintem Pécsen a legalaposabb, illetve az Anatómia Intézet munkája is magas színvonalú. A klinikai tárgyakról nem tudok még nyilatkozni, de valószínűleg ott sem fog csalódás érni. :)
Annak ellenére pedig, hogy szinte épphogy felvettek anno, (különféle okokból kifolyólag alakult így a pontszámom), eddig minden akadályt sikerrel vettem, és jó eredményekkel. Ezt nem a saját magam fényezése miatt írom, csak eleinte én is tartottam ettől, de a pontszám csak egy belépő, onnantól kezdve mindenki tiszta lappal indul, sokan 450 pontokkal is szenvednek, bukdácsolnak.
Az egyetemi élet pedig az egyik legjobb Pécsen! Rengeteg program, közösségi élet...Szóval akárhogy is született meg, jó döntés volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!