100%-os szóbelit szeretnék érettségin egy tárgyból, asszem erre adják a dicséretet, számíthat a szimpátia?
100%-os szóbeli , hogy érhető el?
Mennyit számít a szimpátia?
Vagy ha nem úgy adom elő a kihúzott tételt, ahogy a tanár azt leadta?
Ilyen és ehhez hasonló tapasztalataitokat várom válaszban , köszönöm előre is
Emelt vagy közép?
Középnél elég fura, ha nincs tételed a tanártól. Lényeges hogy szeressen téged és látható legyen, hogy te érted és szereted azt a tárgyat, és persze tudd is. Akkor meg lehet a száz százalék.
Emelet esetében mindent ki kell dolgozni és határozottnak kell lenned. Én egy picit meginogtam a kémián, de azonnal tudtam korrigálni és meg lett a száz százalék a szóbelin. Nem baj ha benyögsz pár latin szót, vagy szakkifejezést, amit a tanár ismer.
Egyébként tényleg semmi értelme annyit ad hozzá, hogy nagy önbecsülést kapsz tőle, és írhatod ide a kommenteket... Semmit nem számít.
A dicséretet a bizottság adja, és nincs rá semmiféle szabály, hogy miért.
Nem a szimpátia számít, hanem a tudásod és a feleleted, hogy mennyire tartod magad a tételhez, mit mondasz el róla, milyen felépítéssel, milyen szakkifejezésekkel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!