Mit lehet az ellen tenni, ha érettségin a felügyelő tanár megkér, hogy üljek előre? Hátul szeretnék ülni!
Az első sorokban állandóan iszonyatosan fusztrálva érzem magam... Egyszerűen ott nem tudok koncentrálni a feladatlapra! A szemem sarkából látom, hogy figyel a tanár... Vagy ha nem is épp engem, de zavar, hogy ott bámulgat...
A hátsó sorban ezerszer nyugodtabb vagyok, ott szeretek ülni!
Ha kinyitják az ajtót, bezúdul a 15-20 ember, de engem nem érdekelnek a lányok se, nem akarok előre engedni senkit, hogy beüljenek hátra... Odamegyek már 40-50 perccel a vizsga előtt és odaállok az ajtó elé!
Ha netán maradna elől hely, vannak tanárok, akik előre ültetnek állandóan.
Na ilyen már történt velem, a pulzusom az egekben lett és az érettségire alig bírtam figyelni... Be se tudtam fejezni időben...
Borzasztóan utálom, ha elöl kell ülnöm!
Van valami mód esetleg arra, hogy megtagadhassam az előreültetést?
Egyszerűen nem akarok elöl ülni és nem akarom hagyni, hogy emiatt ne vegyenek fel esetleg egyetemre...
Egyébként meg nem teljesen mindegy, hogy hol ülök?! Lesni lehet bárhol, meg amúgyis váltják egymást a tanárok óránként kb...
én most érettségiztem és volt amikor mindenki oda ült, ahova akart (csak minél messzebb egymástól) meg volt mikor megmondták, hogy hova kell ülni
és én is szívesebben ültem volna hátra, de akkor beültettek az első sorba, pont a tanári asztal elé
de mikor elkezdtem az érettségit, már pont nem érdekelt hol ülök, ki van körülöttem és mások mit csinálnak, mert csak arra koncentráltam
másnap már nem is érdekelt hova kell ülnöm
ezt csak azért mondom, mert lehet te is így leszel vele és akkor már nem fog zavarni
ha van ülésrend, az ellen nem tudsz mit csinálni, akkor oda kell ülnöd ahova be vagy osztva
esetleg azt megpróbálhatod, hogy még előtte beszélsz a tanárokkal, hogy téged hátulra ültessenek
talán így megoldható
de ha mégsem, csak ne figyelj a környezetre, ne hagyd hogy ennyi befolyásoljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!