Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés

Szeretnék menni egy bentlakásos líceumba,de nagyon félek,hogy nem fogok beilleszkedni. A gimnáziumban már beilleszkedtem... Rólam annyit érdemes tudni,hogy csendes vagyok,önbizalom hiányos,szürke....

Nagyon félek,de nagyon szeretnék menni.

Lehet belőlem egy nyár alatt egy belevaló,önbizalmas lány? Nem tudom mit tegyek ez ellen...

2015. márc. 24. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem túl valószínű, hogy egy nyár alatt 180 fokot fordul a személyiséged (persze nem kizárt)..

Viszont jó hír neked, hogy a szürke emberek általában intelligensek és megtalálják a módját a beilleszkedésnek.. Tipikusan a magukat jobban kifejező embereket szokták jobban utálni, mert őket gyakran nehezebb is elfogadni, azonosulni velük.

Egyébként meg ha szeretnél menni, kit érdekel, hogy másnak mi a véleménye rólad? A lényeg, hogy önmagadat megvalósítsd, akár buta, csúnya vagy dagadt vagy, akár önbizalomhiányos, ez a többiek kedvelésénél sokkal előbbre való.

Szval menj nyugodtan.

2015. márc. 25. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!