Mit tehetek a fiam osztálytársa ellen? Megtehetem-e, hogy otthon tanítsam a gyerekemet? Mit tegyek? Hová fordulhatok?
Nagyon sok problémánk van a fiam osztálytársával.
Első osztályosak,de az a fiú napi rendszerességgel veri,rugdossa,volt már rá példa,hogy fojtogatta is,s mit kap az a gyerek,egy fekete pontot.
Mi azt mondtuk neki,hogy ne hagyja magát,mert gyengének fogja látni és még jobban fogja bántani,de a tanárok sorra írják a beírást,hogy verekszik,közben csak magát védi.
Már kétszer volt az igazgatónál emiatt a gyerek miatt.
Már arra gondoltunk,hogy otthon fogom tanítani a fiamat,mert már elegem van az egészből.
Az osztálytársai az én fiam mellett állnak,őt védik,de a tanárok semmit sem tesznek.
1. Körben elmenni igazgatóhoz és megmondani neki, hogy sürgősen kezdje el végezni a munkáját vagy panaszt tesztek ellene.
2. Körben a kölök szüleit meglátogatni és megkérni őket, hogy neveljék meg. Ha cigányok, akkor inkább hagyjátok ki ezt a lépést, mert még nektek is bajotok lesz.
Ha egyik sem jön be érdemes lenne iskolát váltani. És nem hagyni szó nélkül.
Iskolát nem tudunk váltani,mert a környező falukból is ide járnak a gyerekek,mert itt csak pár cigány van.
Amúgy a gyerek cigány,a szülei nem foglalkoznak vele és a tanárok sem tudnak mihez kezdeni,órán is zavarja a tanítást,képes akkor is felállni és a tanár előtt megverni a fiamat.Hová fordulhatok,ha az igazgatónál nem érek el semmit?
Nem is az a probléma,hogy nem tudja magát megvédeni,hanem,hogy a tanárok és az igazgató is azt mondta,hogy ne üssön vissza.
A gyerek nem védheti meg magát?-nevetséges.
S,hogy mondhat olyat egy igazgató,hogy soha ne higgyem el a gyereknek amit mond,mert egy gyerek soha nem mond igazat.
Egyáltalán nem vagyok megelégedve sem a tanárokkal,sem az igazgatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!