Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ez ellen? Elmúlik-...

Mit tehetek ez ellen? Elmúlik-e? Mikor?

Figyelt kérdés
Most kezdtem meg az egyetemi tanulmányaimat, 300 km-re az otthonomtól. Naponta rámjön egy erős honvágy (a középiskola, meg ilyenek), de annyira, hogy a sirás folytogat. Aztán elmúlik, és másnap megint előjön. Már egy hete ez van. (már korábban voltam ki idegileg, de az teljesen elmúlt). Esetleg ha valakinek volt ilyen, megkérem, hogy irja le a tapasztalatokat. 19/f

2014. okt. 4. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, hogy átéled, ez többé-kevésbé mindenkivel megesik, amikor kiröppennek a családi fészekből. Előbb-utóbb úgyis meg kell történnie. Fel a fejjel, barátkozz sokat, előbb-utóbb úgyis átalakul majd benned is minden!
2014. okt. 4. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem az első félévem maga volt a pokol, senkivel sem tudtam beszélni, mindenkinek volt már valamilyen barátja, kegyetlen volt, a második félév már jobb lett, utána pedig már teljesen elmúlt a honvágy a középiskola után, most már úgy gondolom, sokkal jobb az egyetem :)
2014. okt. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!