Ha nem sikerült jól a matek érettségi, de kellenek a pontok, akkor mit kellene tennem? Részletek lent.
Idén érettségiztem matekból középszinten, s sajnos a vártnál jóval rosszabb eredménnyel. 1 évet készültem, rengeteg előző érettségi feladatot is megoldottam, jól sikerültek átlagban (70% fölött). Viszont a mai érettségin több dolgon csúsztam el.
Sajnos rengeteg alap dolgon buktam el a pontokat, s ezért nem lett jó. Sajnos az előző években nem tanultam jóformán semmit, ezért is vannak hiányosságok.
A kérdésem az, hogy javítót vagy ismétlőt kell-e ilyenkor tenni, illetve van-e valami tanács, hogy hogy tudnék felkészülni jobban az érettségin kérdezhető tananyagokból? Mivel az egy év alatt elég sok hiányosságot behoztam, ezért nem tartom lehetetlennek. Szeretném valahogy magam matekból jó szintre hozni, s egy jó érettségivel legalább 70 pontot szerezni a felvételihez.
Szeretném ha nem jönnének az ilyen válaszok, hogy "megérdemlem", meg "hülye voltál" és egyebek, mivel ezekről tudok, de megpróbálom még most kijavítani ezeket, amíg van lehetőségem.
Lehetőséged van újra letenni az érettségit 1 vagy több tárgyból, a fontos információkat itt találod :
A felkészülésre a következő dolgokat tudom tanácsolni:
- Önszorgalom
- Magántanár
- Érettségi felkészítők
Természetesen a szorgalomra szükséged lesz minden esetben, hiszen nem a tudást veszed meg a magánórán / felkészítőn. De persze fel lehet készülni egyedül is, rengeteg anyag található az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!