Mikortól késő orvosnak tanulni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 13:12
1/7 anonim válasza:
Szerintem harminc felett már nem éri meg elkezdeni, mert több, mint negyven leszel, mire szakorvos leszel és normálisan tudsz dolgozni.
2/7 anonim válasza:
Itthon nem éri meg 30 felett, de ha kimegy, akkor igen. Hisz ha 40 évesen tud érvényesülni, akkor is még 20 évet dolgozhat. Ráaádsul havi 5-6 ezer euróért. Ha van rá pénz, idő, akkor belevágnék. Illetve, ha nem kéne dolgoznom és megoldott lenne a gyereknevelés.
3/7 anonim válasza:
nem keresnek 5-6 ezer eurót, ez tévedés, kb. a felét.
4/7 anonim válasza:
Nem tévedés. Egy nem kezdő szakorvos kereshet ennyit. Ismerek is olyat. De ha csak a felét kapná, az is jóval több, mint itthon.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. ápr. 13. 12:34
6/7 pissedoff válasza:
Csak akkor ha elhiszed, hogy az orvossagok valoban meggyogyitjak az embereket. Azonkivul SOHA nem keso, ha valoban gyogyitani akarsz beteg embereket, nem csak a sajat beveteledre gondolsz.
7/7 Aragorn777 válasza:
Soha sem késő! Életed utolsó évében is tanulhatsz, igaz akkor már az agy kissebb kapacitása és a neuronok lasusága miatt jóval lassabb :) . Ha hívatásból akarod elkezdeni, mert az érdekel téged és most ki szeretnéd probálni, akkor szerintem is 30 a korhatár. A bonyolultsága miatt. De nyugottan megprobálhatod később is ha van rá pénzed és persze időd is. Hallottam már arról, hogy egy sebész 50 éves korában kamion soförnek állt, mert világot akart látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!