Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanácstalan vagyok mit csináljak?

Tanácstalan vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tizenhat éves vagyok, most nyolcadikos mert sajnos harmadikban megbuktam. Az a helyzet hogy a harmadikos tanárom állandóan megalázott, olyan megjegyzéseket tett rám hogy semmi se lesz belőlem, csak egy koszos utcalány csak csúnyább szavakkal. Hogy megbuktam egy jó osztályba kerültem és harmadikban, ötödikben és hatodikban is kitűnő voltam. Most be kell adnunk a papírjainkat hogy hova menjünk továbbtanulni. Kinéztem magamnak a közeli gimnáziumot, de nem merek elmenni mert félek hogy tényleg nem fog sikerülni.

2015. febr. 10. 21:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Kérdeztem bátyámat ő odajár azt mondta hogy az elbeszélgetésnél legyek bátor olyan kérdések lesznek hogy mik a céljaim az életben, miért választottam azt az iskolát, stb
2015. febr. 24. 19:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Csak határozottan, és kelts jó benyomást. Menni fog, meglátod! :)
2015. márc. 1. 23:37
 23/28 A kérdező kommentje:
Sikerült, felvettek! Az igazgatónő nagyon aranyos volt, olyan boldog vagyok:) anya és apa is büszkék voltak rám.
2015. márc. 17. 15:19
 24/28 anonim ***** válasza:
Gratula! :) Aztán ügyes legyél gimiben is, de add fel, látod, hogy ha tényleg akarsz valamit, akkor sikerülni fog!
2015. márc. 17. 15:40
 25/28 anonim ***** válasza:

*Ne add fel

Bocsi :D

2015. márc. 17. 15:40
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. márc. 17. 17:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Na látod, milyen ügyes vagy! :) Csak így tovább! :) Nagyon gratulálok!!!!
2015. márc. 17. 22:47
 28/28 A kérdező kommentje:
Találkoztam a volt harmadikos tanárnőmmel, sikerült fel mérgelnie. Azt mondta nekem hogy "Egy évet nem adok neked és úgy el mész onnan mint a sicc, mész majd utcát seperni mint a többi hozzád hasonló"
2015. máj. 13. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!