Tanácstalan vagyok mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tizenhat éves vagyok, most nyolcadikos mert sajnos harmadikban megbuktam. Az a helyzet hogy a harmadikos tanárom állandóan megalázott, olyan megjegyzéseket tett rám hogy semmi se lesz belőlem, csak egy koszos utcalány csak csúnyább szavakkal. Hogy megbuktam egy jó osztályba kerültem és harmadikban, ötödikben és hatodikban is kitűnő voltam. Most be kell adnunk a papírjainkat hogy hova menjünk továbbtanulni. Kinéztem magamnak a közeli gimnáziumot, de nem merek elmenni mert félek hogy tényleg nem fog sikerülni.2015. febr. 10. 21:21
11/28 anonim válasza:
Várom az eredményt! :) Írd meg azt is, hogy milyen volt!
12/28 A kérdező kommentje:
Oksi megírom :) igaz holnap még nem lesz meg de szerintem sikkerülni fog. Anya és Apa is azt mondták hogy bátran próbáljam meg
2015. febr. 11. 21:16
13/28 anonim válasza:
Ezt már szeretem! :) Minden rendben lesz!
14/28 A kérdező kommentje:
A matematika szerintem nem lett valami jó, de a magyar és a történelem úgy érzem hogy bőven meglesz. Azt mondták hogy Legkésőbb február huszadikán mindenkinek kiküldik az eredményt
2015. febr. 12. 10:54
15/28 anonim válasza:
Köszönöm, hogy megírtad, nagyon ügyes vagy, hogy elmentél, és megpróbáltad! :)
16/28 A kérdező kommentje:
Én köszönöm szépen a biztatást :)
2015. febr. 12. 11:52
17/28 A kérdező kommentje:
Matematika 46%, történelem 97%, magyar 83% március 17- én délelőtt 1/2 9 órakor mennem kell még egy elbeszélgetésre :)
2015. febr. 20. 11:01
18/28 anonim válasza:
Na látod, nagyon ügyes vagy! :) A matek, olyan, amilyen, de a többi szuper! De jó, nagyon örülök neki! :)
19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, anyáék is nagyon örültek neki, azt mondták hogy csak így tovább, csak kicsit fura lesz tizenhat évesen beülni a középiskolai padba
2015. febr. 22. 12:40
20/28 anonim válasza:
Az nem baj, hogy 16 évesen leszel középiskolás. :)
Majd várom a további fejleményeket is! Meg persze írj még nyugodtan, ha bármi kérdésed lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!