Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanácstalan vagyok mit csináljak?

Tanácstalan vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tizenhat éves vagyok, most nyolcadikos mert sajnos harmadikban megbuktam. Az a helyzet hogy a harmadikos tanárom állandóan megalázott, olyan megjegyzéseket tett rám hogy semmi se lesz belőlem, csak egy koszos utcalány csak csúnyább szavakkal. Hogy megbuktam egy jó osztályba kerültem és harmadikban, ötödikben és hatodikban is kitűnő voltam. Most be kell adnunk a papírjainkat hogy hova menjünk továbbtanulni. Kinéztem magamnak a közeli gimnáziumot, de nem merek elmenni mert félek hogy tényleg nem fog sikerülni.

2015. febr. 10. 21:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mész el, akkor semmi esélyed nincs, hogy felvegyenek.

Csak akkor van esélyed bármire is, ha megpróbálod. Nem attól mennek előre a dolgok, hogy bizonytalan dolgok miatt előre aggódjunk. Éppen ilyenkor kell határozottnak lenni, és megpróbálni. Ha megpróbálod, és nem sikerül, akkor is nyugodt lehet a lelkiismereted, mert megtettél mindent az ügy érdekében. A legrosszabb az, ha meg sem próbálod. :)

2015. febr. 10. 21:33
 2/28 A kérdező kommentje:
Nagyon félek hogy nem vesznek fel. Meg hogy a tanárnak igaza lesz
2015. febr. 10. 21:40
 3/28 anonim ***** válasza:

Akkor biztos, hogy igaza lesz, ha nem próbálod meg!

Akkor viszont nyerhetsz, ha megpróbálod!

2015. febr. 10. 21:44
 4/28 A kérdező kommentje:
Az is baj hogy azóta mióta a tanár bántott nagyon bizonytalan vagyok
2015. febr. 10. 22:42
 5/28 anonim ***** válasza:
55%

Milyen ember az, aki így beszél egy harmadikos kilenc-tíz éves kislánnyal?

Kérdező nyugodtan próbáld meg a gimit, én hasonló cipőben jártam mint te, csak engem gimnáziumból akartak eltanácsolni, végül kitűnőre érettségiztem, és az ország egyik legjobb egyetemi szakára járok. Ne add fel! :-)

2015. febr. 11. 01:03
 6/28 A kérdező kommentje:
Nagyon gonosz buta nő volt, azért is buktam akkor meg mert ettem az ideget mindig, meg a többiek is bántottak. Az alsós évek beleszámítanak a felvételibe?
2015. febr. 11. 04:20
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem számítanak bele.
2015. febr. 11. 06:58
 8/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, akkor megpróbálom a felvételit. Holnap lesz reggel nyolckor.
2015. febr. 11. 09:44
 9/28 anonim ***** válasza:
Hajrá,hajrá! :) Drukkolunk! :)
2015. febr. 11. 12:01
 10/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) ahogy megtudom az eredményt megírom :)
2015. febr. 11. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!