Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanácstalan vagyok, másfél év...

Tanácstalan vagyok, másfél év van diplomáig miből nyelvvizsgázzak?

Figyelt kérdés
8 éve tanulok németet, csak általánosban, mert mondhatni a semmivel egyenlő volt gimiben a nyelvtanitás..az angol a csapból is folyik abból nem sok mindent tudok, de jobban motivál, mert az érdekel, viszont a telc-német középfokot nagyon könnyünek mondják, angolból meg nem találtam olyan nyelvvizsgát ami könnyünek mondható (ha tudtok irjátok meg) kinomban már kitaláltam az eszperantot mint menekülési, biztossági út..szerintem abból az irásbeli egyedül könnyen kivitelezhető, de szóbelitől félek, mert csak a rigó utcában van eszperanto szobeli, ami rettegetten rossz, és nehéz, mit gondoltok?

2015. febr. 5. 13:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális a kérdésed: én ajánlanám neked az eszperantót! Én is úgyanígy voltam, sürgetett az idő, hiszen ha másfél éven belül nem szerzem meg a nyelvvizsgát, oda az egyetemi munkám és sajnos én sem voltam/vagyok valami jól nyelvekből, angolból. hát nekiálltam az eszperantónak, 4-5 hónap alatt sikerült megcsinálnom a középfokú nyelvvizsgát!!

Sok sikert! Ha bármi kérdésed van írj privátba nyugodtan! :)

2016. jan. 20. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!