Hatalmas dilemmában vagyok. Ápolónak tanulok másfél éve, de mióta felvettek kételkedem benne?
Figyelt kérdés
Mindenki lebeszél a környezetemben. Nehéz meló, rossz fizetés, 0 idő a családra. (csak belföld jöhetne szóba)
Érdekel az egészségügy, de így nem látom sok értelmét. Nagyon sok dolog szól ellene. De nem tudom, mi mást tanulhatnék. Emberekkel együtt szeretnék mindenképpen dolgozni, csapatban. És nem a számítógép előtt ülve szeretném tölteni az életemet.
2014. jan. 17. 20:18
1/2 anonim válasza:
Beiratkozhatnál vele párhuzamosan egy másik szakra is. Ha meg ennyire nem látod értelmét minnél előbb váltani kell. Már 1.5 éved benne van, így mérlegeld, most februárban beadhatod a felvételi, még nem késő váltani.
2/2 anonim válasza:
ETK-n van kismillió másik szak, meg szakirány, dietetika, gyógytorna stb. Találd fel magad! A kreditjeid jelentős részét pedig be tudod számíttatni, az első év úgyis jelentős részben alapozás.
Sajnos többet nem tudok segíteni, mert ÁOK-ról annyira nem látok bele a ti rendszeretekbe. De sajnos nekem is azt kell mondanom, ez a szakma nagyon nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!