Szerintetek aki 24 eves es evekkel ezelott kiesett az orvosi egyetemrol mennyi az eselye?
"Ha nincs kedve, mások érdekében is jobb, ha nem megy vissza. Ezt ne vedd sértésnek, de ha belegondolsz, te is egyetértesz velem abban, hogy nem szívesen mennél olyan orvoshoz vagy ezen a területen dolgozó emberhez segítségért, akin látod, hogy nulla kedvvel végzi a munkáját."
Az a probléma,hogy az orvosi első két évének köze sincsen az orvosláshoz. Amit az első két évben tanultam annak jó 80 százaléka értelmetlen és haszontalan volt, mondom ezt úgy, hogy idén végzek.
A kérdezőnek meg azt tudom mondani, hogy szerintem esélytelen, nagy eséllyel nincs elegendő finanszírozott féléve, hogy be tudja fejezni, a tárgyait sem biztos, hogy el tudja fogadtatni, ráadásul kedve sincsen X évig szenvedni, ugyanis az orvosi valóban hat év kő kemény szenvedés. Én nem erőltetném a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!