Hogyan kéne tanulnom?
Ne félj, én is tanár nélkül készülök, és az eddigi kitöltött tesztek alapján bőven 5-ösnél járok. Biológiából is ugyanígy készültem, bár azt már korábban letudtam, szintén 5-össel.
Tehát ne csüggedj! Ahogy mondtad, OKTV-n már értél el eredményt, tehát az agyad megvan a természettudományokhoz, már csak elhatározásra van szükséged.
Úgy gondolom minél hamarabb veszed rá magad, hogy kövess egy napi/heti rutint, annál könnyebb dolgod lesz az orvosin is, hiszen ott is minden percedet be kell majd osztanod.
Én kémiára kezdetnek a Villányi féle kétszintű érettségire felkészítő könyvből tanultam. Szerintem nagyon jól felépített és érdekesen megszerkesztett könyv, meghozta a kedvem a tanuláshoz, ám ez főleg a szervetlen kémia terén nem elég részletes, így másodszori átismétlés során hozzávettem a mozaikos összefoglaló könyvet, valamint az 5-ösöm lesz kémiából feladatainak megoldása is nélkülözhetetlen, hiszen az írásbeli pontok kb. 60%-a a számolásokból tevődik össze.
Ha napi 1 órát rászánsz, könnyedén felkészülhetsz májusig :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!