Biomérnök, lehetséges így?
Végzős vagyok és lassan el kellene döntenem,hogy milyen szakra menjek továbbtanulni.Már nagyon sok mindenen gondolkoztam,és sok minden is tetszik.Két szakon gondolkozok főként: biomérnök és élelmiszermérnök.Valószínűleg a Debreceni Egyetemet fogom beírni.
Kitűnő vagyok és fekszenek a reál tantárgyak,biológiával,matekkal,fizikával semmi bajom nincs.Viszont kémiát már régen tanultam és sajnos a jegyeim ellenére nincsenek meg az alapok,mert nem tanították meg...a két szakhoz pedig kellenek a kémiai ismeretek.Az lenne a kérdésem,hogy ennek ellenére szerintetek jelentkezhetek bimérnöknek?Az alapoktól kezdik az elején?Úgy értem,behozhatom a lemaradásomat,vagy nagy hátránnyal indulok?
Aki esetleg a 2 közül valamelyiknek tanul,jelezze,lennének még kérdésem és szívesen fogadok tanácsokat,véleményeket:)
A kémiát be lehet hozni az egyetemen is, de még jobb, ha nyáron kicsit átnézed.
A biomérnök jó szak.
Köszönöm szépen a válaszokat,szerintem nyáron ráfekszem a kémiára:))
Utolsó válaszoló:a közeljövőben biztos fogod neked írni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!