Rendészeti pályán szeretnék továbbtanulni, hogy lehetséges? Bővebb információk lent.
Sziasztok!
Én jelenleg 17 éves vagyok, Vendéglátói szakközépiskolában vagyok, 10.osztályos. (Gimnáziumban kezdtem 0. évfolyam nyelvi előkészítőjén, ezért valójában 11. osztályos lennék)
2 év múlva érettségizek, eddig nem igazán tudtam, hogy hol szeretnék továbbtanulni. A vendéglátást csak egy "pót" szakmának választottam, hogy mégis legyen valami, de semmiképp nem ebben akarom folytatni.
Minden áron Rendészeti pályára szeretnék menni (konkrétabban : közlekedésrendészetire)
Megnéztem a ponthatárt kb.360 körül mozog.
Sajnos az iskolában nem lehet testnevelésből érettségizni, és felkészíteni se tudnak, mindenképp magánúton kellene.
Szerintetek milyen tantárgyakra kell ráhasalni (mert én nem tanulok belügyi ismereteket, stb.. )
Kinek mi a véleménye erről a hivatásról? Nehéz bekerülni?
Köszönöm előre is a kedves válaszokat!
>Sajnos az iskolában nem lehet testnevelésből érettségizni
-Ilyen nincs, ha van tesiórád, érettségizhetsz is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!