Megéri gépészmérnöknek tanulni?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, érdekel a gépészmérnöki, de azt hallottam, hogy könnyen belehet kerülni és nem nehéz elvégezni, megtudnátok ezt cáfolni? És SZIE vagy SZE a jobb gépészmérnöki, esetleg mechatronikai mérnök?2014. dec. 19. 22:53
1/12 anonim válasza:
Annak aki így teszi fel a kérdést annak nem éri meg.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem azért mennék oda, mert az írtam, hogy könnyű e bekerülni, hanem nem hiszem el, jo tanuló vagyok, nem az a lényeg H oda menjek ahol mem kell tanulni.
2014. dec. 19. 23:31
3/12 anonim válasza:
Ha nem érdekel a szakma tökmindegy.
4/12 anonim válasza:
könnyen belehet kerülni az tény, de elvégezni már nem olyan könnyű, és az enyhe kifejezés hogy nem könnyű :D
5/12 A kérdező kommentje:
Spricc2, először olvasd el amit írtam, mivel leírtam, hogy igenis érdekel!!
2014. dec. 20. 06:11
6/12 anonim válasza:
Hogyan erted azt hogy "megeri"?
Karrier szempontjabol, anyagilag, vagy mert erdekel?
Amugy egyertelmuen megeri, a legkeresettebb szakmak kozott van. Ne tevesszen meg a konnyebb bekerules, ez csak azt mutatja hogy a fiatalok koreben nem olyan divatos.
Elvegezeni mar nem konnyu, sok divatos szaknal sokkal nehezebb.
Ha erdekel, van affinitasod, akkor hajra. BME, Miskolc, Gyor, igazabol mindegy, oda menj amelyik szimpatikusabb.
7/12 A kérdező kommentje:
Természetesen, hogy mennyire könnyen lehet elhelyezkedni vele, megélhetés ugy tudom jo, és érdekel is.
2014. dec. 20. 17:05
8/12 anonim válasza:
"mennyire könnyen lehet elhelyezkedni vele"
Nagyon konnyu. Persze ha beszelsz idegen nyelveken az tovabbi elony. Nagy termelo multiknal szinte allando a felvetel, de sok kisebb ceg is van.
9/12 A kérdező kommentje:
Angol majdegbeszelotek anyanyelvi szinten beszélem, mire egyetemre megyek előreláthatóan meg lesz a felsőfokú nyelvvizsga.
2014. dec. 20. 18:03
10/12 A kérdező kommentje:
És mi az ami "divatos", mert eléggé érthetetlen nekem, lehet régi módi vagyok.
2014. dec. 20. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!