Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gépészmérnöknek szeretnék...

Szende Csaba kérdése:

Gépészmérnöknek szeretnék tanulni de gimiben nem volt elég jó a matekom, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
habár egyáltalán nem foglalkoztam vele semmit. most eldöntöttem hogy ez érdekel és újra szeretnék érettségizni matekból és tényleg van mostmár egy cél a szememelőtt mert eddig csak sodródtam az árral. ezt megszeretném valósítani. vélemény? Óbudai és a Széchenyi egyetem között gondolkodom.

2013. aug. 27. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Ha tényleg komolyan gondolod, hogy ezzel szeretnél foglalkozni, akkor nagyon bele kell húznod a matekba, mivel minden mérnöki szakon rengeteg matematika van, egyébként nem sok esélyed lesz.
2013. aug. 27. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Hajrá, rajtad múlik! Ha akarod, meglesz...
2013. aug. 28. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát bizony. Hogyha nagyon komolyan gondolod az egészet, akkor bele lehet vágni, de nem lesz egyszerű bepótolni mindent... Meg persze a matek az létkérdés gépész vagy bármilyen mérnök szakon. A két egyetem alapvetően jó választás, de aszerint érdemes választani, hogy lakhelyhez melyik van közelebb, illetve hogy majd hol, milyen régióban, iparágban szeretnél dolgozni és elhelyezkedni meg élni.
2013. aug. 29. 22:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! az elképzelés komoly, dolgoztam vendéglátásba gyárban is, és nem akarom ezeken a területeken végezni semmiképen. legrosszabb esetben nem sikerül, és más irányt keresek de most jelen pillanatban ez a cél. köszi mindenkinek a hozzzászólást még1x :)!
2013. szept. 3. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, még egy jó tanács:

Aki jó tanuló volt gimiben, annak is előfordul, hogy a felsőoktatásban meggyűlik a baja a matekkal. Ne gondolkodj azon, hogy segítséget kérj az első évben, fogadj magántanárt, sokat segít! Tapasztalat..

2013. szept. 11. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!