Szende Csaba kérdése:
Gépészmérnöknek szeretnék tanulni de gimiben nem volt elég jó a matekom, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
habár egyáltalán nem foglalkoztam vele semmit. most eldöntöttem hogy ez érdekel és újra szeretnék érettségizni matekból és tényleg van mostmár egy cél a szememelőtt mert eddig csak sodródtam az árral. ezt megszeretném valósítani. vélemény? Óbudai és a Széchenyi egyetem között gondolkodom.2013. aug. 27. 11:54
1/5 anonim válasza:
Ha tényleg komolyan gondolod, hogy ezzel szeretnél foglalkozni, akkor nagyon bele kell húznod a matekba, mivel minden mérnöki szakon rengeteg matematika van, egyébként nem sok esélyed lesz.
2/5 anonim válasza:
Hajrá, rajtad múlik! Ha akarod, meglesz...
3/5 anonim válasza:
Hát bizony. Hogyha nagyon komolyan gondolod az egészet, akkor bele lehet vágni, de nem lesz egyszerű bepótolni mindent... Meg persze a matek az létkérdés gépész vagy bármilyen mérnök szakon. A két egyetem alapvetően jó választás, de aszerint érdemes választani, hogy lakhelyhez melyik van közelebb, illetve hogy majd hol, milyen régióban, iparágban szeretnél dolgozni és elhelyezkedni meg élni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! az elképzelés komoly, dolgoztam vendéglátásba gyárban is, és nem akarom ezeken a területeken végezni semmiképen. legrosszabb esetben nem sikerül, és más irányt keresek de most jelen pillanatban ez a cél. köszi mindenkinek a hozzzászólást még1x :)!
2013. szept. 3. 20:12
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok, még egy jó tanács:
Aki jó tanuló volt gimiben, annak is előfordul, hogy a felsőoktatásban meggyűlik a baja a matekkal. Ne gondolkodj azon, hogy segítséget kérj az első évben, fogadj magántanárt, sokat segít! Tapasztalat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!