Gépészmérnöknek megéri tanulni?
Hát leírom csekély eddigi tapasztalataimat (1-éves vagyok)
Annyi tény , hogy rengeteg helyről jönnek ide emberek , rengeteg féle előképzettséggel és tudással , mondhatni elég nagy különbségek vannak. Van aki ebből jó , van aki meg abból. Van akinek tanulás nélkül megy a matek , de a géptant meg nem érti és fordítva. Az is lehet , hogy valakinek megy a matek is , az anyagtudomány is a géptan is , de viszont nincs térlátása , szenved az ábrázoló geometriával , vagy éppen tök idegen neki a programozás infóból.
Szóval , nagyon , nagyon ritka az aki mindenből nagyon penge , ki ebben erősebb , ki meg másból. Persze olyan is akad , aki belesz**ik az egészbe és inkább csak a kollégiumi élet , szórakozás érdekli , de szerintem ők nem nagyon fogják itt sokáig húzni , vagy nagyon sokáig fogják húzni...
Szóval szerintem a legfontosabb az érdeklődés , a széles látókörűség , és a leges legfontosabb , az az hogy : tudd hogyan kell tanulni !!
Ugyanis ha tudsz tanulni , jóval jobbak a esélyeid , mint annak , aki csak egy valamit tud nagyon (pl. keni vágja a matekot vagy fizikát kb. nulla tanulással)
A többiek biztos írnak még mást is majd , én most ennyit tudtam , röpke 3 hónap tapasztalata alapján.
jah ME-re járok amúgy
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!