Spanyolt vagy olaszt tanuljak?
Tanuld meg mindkettőt!
Én spanyolt fogok, mert az Nekem jobban tetszik, és, mert érdekel a hispán kultúra. Az olasz Nekem nem tetszik. Mellesleg az olaszt csak Olaszországban és Svájc egyes területein, kevesen beszélik. A spanyolt meg kb. 400 millióan Latin-Amerika, Spanyolország, Egyesült Államok déli területein a latin bevándorlók miatt és sok amerikai is beszéli, néhány suliban (tudtommal), úgy oktatják a spanyolt, mint Nálunk a németet.
NEKED KELL DÖNTENED!!!!
U.i. minden nyelvtudás hasznos.
angol-spanyol párosítás?
mert hogy két nyelv nekem bőven elég,ezért kell döntenem spanyol vagy olasz között.
és lécci arra is írjatok választ h az orvosira melyik hasznosabb?
Én úgy gondolom, hogy orvosként szinte mindegy. Kivéve persze, hogyha Olaszországban vagy Spanyolországban szeretnél dolgozni.
A spanyol nyelvet sokkal többen beszélik, és nekem az a véleményem, hogy szebb is, ezzel viszont nem mindenki ért egyet.
Szerintem az alapján válassz, amelyiknek a hangzása jobban tetszik!
van lehetőségem,de mások azt mondták,hogy latint nem érdemes,mert az orvosin úgyis tanulhatom,és addig meg mi szükségem van latin írok műveinek ismeretére?
szóval igazából nekem a spanyol jobban tetszik,de a youtube-on olasz videót is akartam hallgatni,csak nem találtam,így nem tudom hogy az hogyan hangzik :(
Nekem az olasz elsőre szebb,én sem tudnék dönteni :)
Talán hallgass meg egy spanyol aztán egy olasz zenét, és amint meghallgattad, úgyis érezni fogod neked melyik szimpatikusabb.
A másik szempont szerintem a nyelvtana. Keress utána wikin, vagy googléból az alap dolgokat mind2 nyelv nyelvtanánál, aztán amelyik jobban érdekel ezek alapján, azt válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!