Angol és német mellé franciát vagy spanyOlt tanuljak?
En spanyolul beszelek es imadom.Bar annyira hasznat nem tudtam venni en kinn eltem Mexben azert tanultam meg, az ottani spanyolt beszelem az szebb mint a castellano.Es konnyu a spanyol.
De Europaban a francia hasznosabb bar nekem a franciak nagyon nem szimpik pontosan azert,hogy ra akarjak kenyszeriteni az emberre a nyelvuket.Es nehez elkezdtem en is de nem tetszik nekem olyan mintha rofognenek.
aki spanyol akar tanulni íron rám privin olcson vállaok :D
középszintig nagyon jó tanár vagyok:D
Amelyiket szeretdnéd. Amelyik szimpibb. Amúgy én franciát tanulok, és imádom!!! Az egyetlen tantárgy amit imádok! Annyira szép nyelv, és dallamos! Persze ez tanár függő is.
A spanyolnak szerintem elég furi a hangzása.....
az attól függ, a spanyol megtanulása jóval könnyebb.
A franciában nagyon fontos a kiejtés, szóval hogyha ez nem megy, akkor ne is próbálkozz vele:) de ha megy, akkor teljesen mindegy:D habár a spanyolt több országban beszélik, vagyis többre mész vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!