Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik szak a szivatósabb?...

Melyik szak a szivatósabb? Melyik ad több tudást és/vagy szélesebb látásmódot? BME TTK Matek Bsc, vagy ELTE TTK Matek Bsc?

Figyelt kérdés
Munka mellett akarom végezni fél tempóban, így nem hiányzik hogy megszivassanak. Melyik végezhető el könnyebben?

2014. nov. 23. 10:49
 1/3 anonim válasza:

mindkettő elvégezhető féltempóban, ha zseni vagy.. az is nagyon sokat számít, milyen szakirányra mész. ELTE TTK matek elemző szakiránya elég pite, ha tényleg értesz a matekhoz, és talán még jó munkát is kapsz vele utána..

alkalmazott matek a BME-n műszakibb beállítottságú ott szélesebb látásmódot, az ELTE-n elméletibb beállítottságú.. ha nem vagy zseni egyiket sem javaslom munka mellett "fél tempóban", komoly középiskolai eredményekkel jelentkező hallgatók is sorra buknak..

2014. nov. 24. 00:17
 2/3 anonim válasza:
Mármint úgy értem, hogy a BME matek szakon a műszaki életben szélesebb a látásmód. Az, hogy általánosan melyik ad több/minőségibb tudást, az meglehetősen szubjektív
2014. nov. 24. 00:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát zseni az nem vagyok, de kitartó igen..

Munkám igazából már van, így nem amiatt tanulnám, inkább csak mert szeretem és ha sikerül elmélyülnm benne, akkor be tudom építeni jelenlegi dolgaim közé..

Elemző nem érdekel, sokkal inkább az elméleti matek és alkalmazott matek között választanék.

Utóbbitól nem félek annyira, mivel már tanultam matekot egy másik szakon, persze tudom h a matematikusokhoz képest ez édeskevés..

2014. nov. 24. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!