Egyetem és szak váltás? (részletek lent)
Idén kezdtem el az egyetemet Szegeden, viszont nem annyira nyerte el a tetszésemet és később az elhelyezkedés is igen nehéz lenne.
Viszont nyár óta egyre erősebben elkezdett érdekelni egy másik pálya és mostanra úgy érzem, hogy mindenképp át kell mennem arra a szakra.
A probléma viszont az, hogy ennek az ELTE-én szeretnék nekifogni és nem tudom mihez kellene kezdenem most vagy, hogy egyáltalán miképp működik ez az egész?
Semmi probléma, beadod a felvin a jelentkezésedet és ha felvesznek szeptemberben már kezdhetsz is az ELTE-n. Nézd meg még az is lehet, hogy keresztfélévben indul és már januárban kezdhestz akár ha felvesznek. Keresztfélévesre is a felvin keresztül kell jelentkezni.
Ha van a két szaknak a tantervés a tematika szerint esetleg közös tárgya, akkor azokat csináld meg, hogy az ELTE-n beszámíttathasd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!