Átjelentkezhetek egyik szakról a másikra így 2 héttel a kezdés után?
Figyelt kérdés
Levelezőn tanulok, önköltséges formában. Pályát tévesztettem és mérnöki irányról pénzügyre szeretnék váltani az egyetemen belül. Eddig 2 nap előadás volt. Az önköltséget a diákhitel2 fizeti. Kíváncsi lennék a véleményetekre, fontos. Köszi szépen2013. szept. 23. 10:03
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom nem.
Ahhoz legalább két félévet eredményesen le kell zárnod,
hogy kérvényezhesd. Illetve nem lehet csak úgy, ha teljesen más szakirányra mennél, akkor újra kell felvételizned
2/6 anonim válasza:
Teljesen más karra mennél (hiába ugyanaz az egyetem)
Néz meg először, hogy pénzügy szakirányon milyen
felvételi (bekerülési) követelmények vannak,
tudnád-e teljesíteni
3/6 A kérdező kommentje:
A bekerülési követelmények 1 érettségi tárgyban módosulnak: kémia helyett az angol érettségim veszik számításba. A pontszámoknak teljesen megfelelek. Egyéb plusz követelményről nincs tudomásom. köszi a választ, légyszi még írjatok :)
2013. szept. 23. 10:39
4/6 anonim válasza:
Nem, jovore ujra kell felvetelizned.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez tuti? Szerintem nem biztos. Hívnám a tanulmányi osztályt de nem veszik fel.
2013. szept. 26. 00:52
6/6 anonim válasza:
Tuti. Kulonben mindenki ezt csinalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!