Tanév kezdés. (? )
ne haragudj, de te nem tudod, hogy mire van szükséged? már jártál iskolába 8 évig, nem? nem kell túlspilázni...
körző, vonalzó, írószerek, postit, hegyező, füzetek - nem kell csicsás -, meg ilyenek. nemértem a kérdést :D
Én nagyjából semmit nem vettem. Na jó, rotringhegy meg tollbetét kell, meg egy jegyzetfüzet.
Az első órákon elmondja majd minden tanár, hogy ő pontosan mit szeretne, na akkor érdemes vásárolni, ha már ezeket tudod.
nekünk minden tanár azt mondta abba írok, amibe akarok. Egyedül matekon és kémián vt kötelező a kockás, különben meg teljesen mindegy vt nekik.
Nyugi, az első 1-2 nap ráérsz elmenni vásárolni füzetet, miután mindenki elmondta a követelményt.
Inkább pihenj most és ne a sulival foglalkozz :D
Szia. :))
Én is most megyek 9-be. Igazából nem túloztam el a dolgot... vettünk pár füzetet, (meg itt a sulinak van külön tanboltja, és ott minden közép-és szakmunkásbelinek egy adott füzetcsomagot meglehetett vásárolni. Mi megvettük.) Amúgy középiskolába megyek. :D ... Meg ezenkívül könyvre borítókat, (füzetre nem kellett, mert azok ilyen ,,belebújtatósak" vagy mi, és az évek alatt abból rengeteg összegyűlt. Meg vettünk pár tollat, rotringot-és hegyet, meg körzőt. (Az előző 2 évig bírta).
Ennyi lenne. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!