Suli kezdés:D (? )
Amikor megveszed a cuccokat ami kell füzet toll ceruza tolltarto stbstb. milyet szoktál venni?:) és mennyire számít h drága olcsó márkás vagy akár tesco vastag füzet stbstb.:D meg össze írod hogy mi kell vagy csak bemész és hu ez biztos kell meg ez is?
kort/nemet is írjatok:D:Dköszii:)
Általános iskolába alig vártam az ilyen vásárlásokat, színes listát készítettem mit kell megvenni :) na jó felsőbe tagozatba már nem, de akkor is válogattam a füzetek, színes tollak meg ilyenek között. Gimibe már csak pár füzetet vettem, de azt is inkább évközbe és márka meg ilyesmi nem nagyon számított, nagyrészt sima, minta nélküli füzeteim voltak.
18/L
Én nem szoktam annyira márkás cuccokat venni, legyen inkább praktikus. Pl. tollból veszek néhányat ebből: [link]
Füzetet ilyen szoktam venni [link] Mondjuk én egyetemre járok, szóval arra tökéletes, mert több tantárgyat írhatok bele egyszerre
Ceruza stb meg mindig ugyanaz, ha elfogy, akkor veszek másikat. Van néhány szines tollam, szövegkiemelők stb és ennyi. 20/L
Mindig augusztus utolsó 2hetében.Mindig színes füzeteket veszek,ami a sima Tesco-s füzethez képest(ami 30Ft)drágának számít.Tolltartót is kapok minden évben.Viszont táskát,csak 4évente(nekem ez bőven elég,mivel nem gagyi táskáim vannak)hát kb. úgy 20ezer megy el tankönyvek nélkül a sulikezdésemre(nincs bent a táska)persze álltalában kicsit kevesebb.Listát nemszoktam,viszont,most,hogy középiskolába megyek,lehet megvárom(eddig azért nem irtam,emrt mindig ugyanazok kellettek.
14/L
szia :]
általánosba tökm1..
viszont középiskolába már nem..
tökmindegy h van e tolltartód,akármid nem érdekel senkit :D de a táskád legyen márkás :/..vagy legalább ne rikitson róla h kinai...nem szólnak meg meg semmi de fura h mindenkinek olyan van :DD
amúgy nekem speciel egész évbe táskába van 1 toll,bár van mikor nincs xdd..füzetek is tökm1,nem érdemes kiadni 200ftokat egy sz*ros füzetért :D
én utáltam az ilyen bevásárlásokat (utálom a sulikezdést). de általában összeírtam h kb miből mennyi kell. nem a márkára hajtottam, mert minek? jó, tollakból azért egy picit drágábbat vettem, meg olyat amivel szépen is lehet írni. de füzetből minek? mind1. ha szerencsém van akkor már idéntől nem kell ezt a tortúrát végigjárni...
18/f
18/f
Mi ilyen nagybevásárlásokat csak alsó tagozatban tartottunk kb...
Már akkor megtapasztaltuk, hogy amit kérnek annak a fele nem kell semmire...
Füzetből vettem sima spirál vonalasat+négyzethálósat, tollból a zbra F301-est használtam és használom azóta is. Szimplán mert keskeny és szépen ír.
Vettem mindiog pár ceruzát meg ami tapasztalatból kell és annyi. A többit meg lehetett venni később is kb ugyanannyiért...
Most egyetemen vagyok végzős, itt már jobban csináltam: meguntam a spirálfüzeteket amik elrongyolódtak a hónapok során közben meg csak az 1/4-e lett elhasználva.
Így vettem egy szép műanyag gyűrűsmappát bele 3-4 csomagnyi négyzethálós betétlapot meg egy csomag ilyen színes elválasztólapot, és azzal elvoltam.
Amikor fogyott a betétlap, akkor vettem.
Most a végén maradt kb 1 csomagnyi, de majd jó lesz még...
Amúgy maga ezeket a kiárusításokat én is szeretem, de vásárolni annyira nem. Csak néha olcsón be lehet szerezni jó dolgokat: pl írótömbök koliba, vagy technokol ragasztó igaz az menetrend javítására :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!