Suli kezdés:D (? )

Figyelt kérdés

Amikor megveszed a cuccokat ami kell füzet toll ceruza tolltarto stbstb. milyet szoktál venni?:) és mennyire számít h drága olcsó márkás vagy akár tesco vastag füzet stbstb.:D meg össze írod hogy mi kell vagy csak bemész és hu ez biztos kell meg ez is?

kort/nemet is írjatok:D:Dköszii:)

#iskolakezdés #mit veszel
2012. máj. 24. 17:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, hogy milyen a márkája a füzetnek. Én hagyományos A4-es füzeteket hazsnálok. A spirálosakat nem szeretem. A tollakra viszont többet költök, mert az fontos, hogy szépen írjon. Álltalában összeírom, mert ha nem, akkor tuti hogy elfelejtek valamit.

14/L

2012. júl. 3. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

én most leszek 13.dikos (másszóval már nekem plus ráhúzás van:D)

de eddig mindig úgycsináltam hogy leírtam hogy milyen füzetből mennyi kell meg 1-2 toll, oda adtam anyuméknak ők megvették és kész, nem érdekel milyen füzetek mi értelme ilyen 300-400-500 ftos füzetet venni mikor ott az olcsóbb füzet, annyi a külömbség hogy nincs rajta minta, de ha annyira kell rá minta rajzolok rá és ennyi :D

2012. aug. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!