Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Átjelentkezhetek év elején...

Átjelentkezhetek év elején másik egyetembe, ha még nem iratkoztam be?

Figyelt kérdés
A menetében segítsetek légyszíves. Privátban leírom.
2013. szept. 5. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2013. szept. 5. 12:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Félévtől sem? De így az elsőre nem kell bejárnom gondolom, mivel be sem iratkoztam.
2013. szept. 5. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem jelentkezhetsz át, ez nem így működik. Egyrészt, ha még nem iratkoztál be, Te nem vagy egyetemista jelenleg, így az ,áátjelentkezés" kifejezés sem használható. Az, hogy csak simán beiratkozz egy másik egyetemre, elég vicces lenne azok után, hogy mindenki hónapokat várt, mire kiderült, kit hova vesznek fel. Ez egy nagyon hosszú procedúra, túl van bonyolítva az egész, tehát nem teheted meg, hogy gondolsz egyet szeptemberben, hogy Te nem oda iratkozol be, ahova felvettek. Ez nem így működik. Várnod kell februárra, amikor is megint jelentkezhetsz felsőoktatásba, vagy pedig beiratkozol oda, ahova felvettek, és egy vagy két félév után ÁTJELENTKEZEL egy másik egyetem UGYANAZON szakára, és vagy elfogadják a jelentkezésedet vagy nem.
2013. szept. 5. 12:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Írtam egy privát üzenetet.
2013. szept. 5. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha most nem iratkozol be az egyetemedre, akkor félév múlva sem tudsz, csak a következő felvételi eljárással jelentkezhetsz újra. Amire Te gondolsz (ha egyáltalán kivitelezhető), hogy beiratkozol, majd rögtön passziváltatsz.
2013. szept. 5. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!