Hol tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Most vagyok 7. osztályos és ilyenkor felmerül a kérdés,hogy hol tanuljak tovább... Amilyen tárgyakat emelet szinten kéne tudnom: Német, Matek, Angol, Fizika. De ezek perfektül Nem vagyok hülye, sőt okosnak tartom magam... csak lusta vagyok, de ezen asszem tudok változtatni 4,0 az átlagom, de ezen is lehet javítani. Igazából minél messzebbre szeretnék kerülni itthonról... mivel semmibe sem támogatnak szóval kollégium, nem lenne rossz ötlet. Ausztriába is szivesen kimennék tanulni. Hát ennyi lenne, elég tanácstalan vagyok...

2014. nov. 8. 20:00
 1/4 anonim válasza:

te tudod hogy hova akarsz menni tovább tanulni,

de mielőtt bárhova elmész nézd meg hogy mijen iskolát választasz nehogy később me bánd én nem néztem meg azt az iskolát ahová tovább mentem és már az első héten megbántam,

de remélem hogy te nem bánod meg

2014. nov. 8. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok hülye, sőt okosnak tartom magam... "

Hááááát, akkor nem sok jövőt jósolok neked.

Ha ennyire ásznak tatod magad, akkor miért itt kérdezgetsz?

Nekem anno általánosban minimum 4.8-as átlagon volt, versenyekre jártam, de még egyszer sem merült fel bennem, hogy "okos" vagyok.

Ja, és maximum óra előtt tudtam tanulni pár percig, mert tök csórók voltunk, 5-en szülőkkel együtt laktunk 1 szobában, nem volt saját szobám, meg íróasztalom.

Ausztirábaaaaa? Hát tényleg nagyon nagy az önbizalmad, és valszeg nagyon sok pénze van a szüleidnek.

2014. nov. 8. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Második te nagyon rosszindulatú vagy bazze! Még jó,hogy okosnak tartja magát általánosban,én azt ajánlom még a gimit/szakközepet végezd el itthon és egyetemre menj ki külföldre bár attól függ mi akarsz lenni. Valami mérnökösdi nem érdekelne? Esetleg IT?
2014. nov. 8. 21:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként a pilótaság fogott meg :DD az nagyon jó lenne, Magyarországból meg minél előbb menekülni jó lenne, ezért gondoltam ausztriára,mert ott van is lehetőség elhelyezkedni ebben a pozícióban jó a nyelv is, az ország is nagyon megfogott, egyébként nem vagyunk szegények,se gazdagok
2014. nov. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!