Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljak tovább? Minden...

Mit tanuljak tovább? Minden szakkal van valami probléma.

Figyelt kérdés

Egyetemek közül az ELTE, SZTE, DE szimpatikus. 4,5-ös átlagom van, most fogok érettségizni, a választott tantárgyam földrajz, amiből német nyelven fogok, középszinten érettségizni, ezenkívül németből lesz felsőfokú nyelvvizsgám és érettségim. A matek elég rosszul megy, magyar, töri 4-es körül. Sok minden érdekel, de bármilyen szakot nézek ki magamnak, nem jó. Pl.:szociológia-mindenki lehúzza, legrosszabb, nem lehet elhelyezkedni stb. Gyógypedagógia is tetszene - de magas a pont, nem lesz annyim.(kb 350 csak) Néprajz - nem lesz töri vagy magyar emeltem. Romanisztika is nagyon tetszik - spanyolból,franciából,olaszból sem lesz emeletem,ami követelmény. Pedig ezek is tetszenek. Rendészeti igazgatási karon nagyon megtetszett a büntetés végrehajtási nevelő szak,de: "A szakirányra kizárólag a Büntetés-végrehajtás állományában dolgozók jelentkezhetnek." Nem tudom, mihez kezdjek. :(

Sajnos a németet már nem annyira szeretem, hogy germanisztikára menjek, de azt javasolták már.

Előre is köszönöm annak, aki elolvassa és tud segíteni.

19/L

2014. nov. 1. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:

És ha valami német egyetemet néznél ? Legalább tudnád rögtön hasznosítani a német tudásodat. Amúgy a legtöbb szakkal így van az ember, mindig van valami, ami nem tetszik, de az élet is ilyen, valahogy átlendülsz majd rajta, kihozod a maxot aztán lesz ami lesz.

Olyat válassz ami java részt tetszik és lesz rá pontod.

2014. nov. 1. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Jelentkeztél már érettségire? Ha még nem, eldöntheted hogy emeltezel valamiből. Külön tanárral nem lehetetlen felkészülni rá fél év alatt.
2014. nov. 1. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!